Partners:
Platform gehandicaptenbeleid Heerde Stichting gehandicaptenbelangen Noordoost-Veluwe

Organisatie

Bij het organiseren van truckersdag komt heel wat kijken. Voor een succesvolle truckersdag is niet alleen op de dag zelf grote inspanning nodig, maar natuurlijk ook vooraf en achteraf. Truckersdag begint voor de organisatie al weer snel na de vorige. In principe is de organisatie er het hele jaar wel mee in de weer. Er zal van alles moeten worden geregeld voor het goed laten verlopen van de volgende truckersdag.

Meer dan 60 vrijwilligers doen dit met veel plezier en zijn actief betrokken bij deze bijzondere dag in de gemeente Heerde.

Van ’s ochtends 8:00 uur tot ’s avonds 24:00 uur zijn de vrijwilligers druk bezig. Er moet dan ook heel wat gedaan worden wil het weer een leuke dag worden. Zo worden er ’s ochtends 850 bolletjes + 400 krentebolletjes gesmeerd en dan moeten 375 lunchpakketten worden samengesteld. De ruimte in De Noordgouw wordt functioneel en gezellig ingericht om ’s avonds de gasten + chauffeur en partner te ontvangen om de dag feestelijk af te sluiten. De gehele stoet wordt door de gemeente Heerde begeleid door vrijwilligers op de motor in samenwerking met de politie.

Kortom we zetten ons volledig in om het iedereen naar de zin te maken en een prima evenement te organiseren waar iedereen weer ieder jaar naar uit kijkt.

© 2024 - gertruiter.nl