Partners:
Platform gehandicaptenbeleid Heerde Stichting gehandicaptenbelangen Noordoost-Veluwe
Joostema Transport Zand- en Grindhandel De Weerd Transport ROVA Catering & Slagerij Van Guilik B.V. Limburgia Heerde VL Consultants Camping de Mussenkamp Van Werven Groep Bolletje Bakkerij Heerde Trailer Service Nederland B.V. PLUS Van den Hoven-Heerde Jumbo Brinkman Heerde Het Heerder Fruithuis Echte Bakker Rebel Catering in Uitvoering Veldhuis Adviesgroep Koninklijke Van der Most Unifact Tema Process B.V. Rozendal Home Electro Brasserie Meet & Eat Dalli Group Cafetaria ’t Zwarte Paard Autoschade Berghorst Automobielbedrijf van Bennekom Oosterberg Elektro Technische Groothandel Notariskantoor Feijen & de Vries Marskamp Marle Hubo Zwerus GeDo Trading Nijmeijer Transport Garagebedrijf Pals B.V. Van Aarst Bang & Olufsen Daanen Installatietechniek B.V. Coöperatieve Rabobank Noordoost-Veluwe Automobielbedrijf Eilander AutoFirst Bredewolt Van der Scheer Timmerman

Stichting gehandicapten belangen Noordoost-Veluwe

Wij zijn een organisatie van vrijwilligers en hebben een rechtspositie van een stichting.

Werkgebied van de Stichting is de Noord_Oost Veluwe. Wij zetten ons in voor de belangen van mensen met functiebeperkingen. Dit doen wij door het bieden van ontspanningsactiviteiten en door belangenbehartiging.

De ontspanningsactiviteiten zijn gericht op groepsactiviteiten. Hiertoe behoren dagtochten per bus of boot, toneel, truckersdag, kerst_inn e.d. De belangenbehartiging is gericht op het behartigen van gemeenschapsbelangen. Het doel hierbij is het creëren van gelijkwaardige mogelijkheden voor een ieder. Denk hierbij aan sport, onderwijs, recreatie, toegankelijkheid van straten en gebouwen, vervoer e.d. Het creëren van gelijkwaardige mogelijkheden is in handen van beleidsinstanties.

Dit betekent hen bewustmaken van bestaande ongelijkwaardige mogelijkheden voor mensen met een functiebeperking. Vervolgens proberen wij deze instanties er toe bewegen de ongelijkwaardige mogelijkheden op te heffen.

stichting_bg_dark

© 2021 - gertruiter.nl