Partners:
Platform gehandicaptenbeleid Heerde Stichting gehandicaptenbelangen Noordoost-Veluwe
Joostema Transport Zand- en Grindhandel De Weerd Transport ROVA Catering & Slagerij Van Guilik B.V. Limburgia Heerde VL Consultants Camping de Mussenkamp Van Werven Groep Bolletje Bakkerij Heerde Trailer Service Nederland B.V. PLUS Van den Hoven-Heerde Jumbo Brinkman Heerde Het Heerder Fruithuis Echte Bakker Rebel Catering in Uitvoering Veldhuis Adviesgroep Koninklijke Van der Most Unifact Tema Process B.V. Rozendal Home Electro Brasserie Meet & Eat Dalli Group Cafetaria ’t Zwarte Paard Autoschade Berghorst Automobielbedrijf van Bennekom Oosterberg Elektro Technische Groothandel Notariskantoor Feijen & de Vries Marskamp Marle Hubo Zwerus GeDo Trading Nijmeijer Transport Garagebedrijf Pals B.V. Van Aarst Bang & Olufsen Daanen Installatietechniek B.V. Coöperatieve Rabobank Noordoost-Veluwe Automobielbedrijf Eilander AutoFirst Bredewolt Van der Scheer Timmerman

Dagprogramma

Het programma ziet er voor de gasten en chauffeurs in grote lijnen als volgt uit; chauffeurs rijden met hun truck voor 11:00 uur al richting het terrein van TSN. Op het terrein van TSN staan de gasten te popelen om in die grote mooie, speciaal voor deze dag opgepoetste, truck te stappen. Wanneer de lunchpakketten in ontvangst genomen zijn en de cabinedeuren dichtslaan is het voor beiden pas echt begonnen.

Dan rijdt men naar de opstelling aan de Europaweg in Heerde om op vertrek te wachten.

Om 12:30 start de stoet met de route vanaf de Sportlaan in Heerde.

Bijrijder en chauffeur trucken door Heerde, Hoorn, Wapenveld langs al die enthousiast zwaaiende mensen.

Om even bij te komen van de tot dan toe leuke ervaringen wordt er om +/- 14:00 uur gepauzeerd aan de Breeweg in Vorchten. Dan pas wordt zichtbaar hoe groot die stoet met vrachtwagens is.

Er is dan de mogelijkheid om even lekker de benen te strekken en de armen wat rust te geven van het zwaaien. Voor iedereen wordt er drinken en wat lekkers aangeboden.

Na al die gezelligheid in de pauze stapt men die grote wagen weer in om vanaf 14:45 uur weer te starten op het sein van de organisatie.

Ze rijden met een mooie route via Vorchten, Veessen, terug door Heerde naar het terrein van TSN.

Het is dan alweer +/- 16:45 uur wanneer de gasten uitstappen en tijdelijk afscheid moeten nemen van hun chauffeur van die dag. Chauffeurs brengen hun glimmende wagens terug en de gasten worden met bussen overgebracht naar de feestlocatie.

De feestlocatie is De Noordgouw te Heerde. De gasten wachten vanaf 17:00 uur hier op hun chauffeur, velen hebben hun partner meegebracht.

Wanneer iedereen elkaar weer heeft opgezocht en onder het genot van koffie, thee en of ander drinken het weer gezellig heeft, kan het avondprogramma beginnen.

De tijd vliegt om, want het is al 18:30 uur, het koud buffet wordt geopend. Heerlijke salades en dergelijke zijn verzorgd en worden aangeboden. De bar gaat om 19:15 uur open en iedereen kan drinken kopen.

Ondertussen wordt er muziek verzorgd door een band. Iedereen heeft en maakt veel plezier, danst, doet mee aan de polonaise en geniet van de gezellige avond.

Aan al het feest komt een eind en om +/- 22:00 uur laat helaas het vervolg van dit feest dan weer een jaar op zich wachten.

© 2021 - gertruiter.nl