Partners:
Platform gehandicaptenbeleid Heerde Stichting gehandicaptenbelangen Noordoost-Veluwe

Sponsoren

U heeft ongetwijfeld gelezen op onze site wat Truckersdag betekent voor de verstandelijk beperkten en onze samenleving. In 2017 werd reeds voor de 32e keer in Heerde de Truckersdag voor verstandelijk beperkten georganiseerd. Wij willen graag de 33e Truckersdag ook weer op een bijzondere manier vieren.

Als u de stoet eens heeft mogen aanschouwen zal u duidelijk zijn waarom. Dit evenement is namelijk niet meer weg te denken in Heerde. Wat zijn onze gasten opgetogen en blij als ze mogen meerijden als “bijrijder” in een grote truck. Het straalt van hun gezichten af!

Zonder onze sponsoren zou Truckersdag er heel anders uitzien en waren er veel dingen niet realiseerbaar. Transportbedrijven stellen tijdens deze dag bijvoorbeeld hun prachtige wagen(s) belangeloos ter beschikking.

Veel donateurs, bedrijven, verenigingen doen een bijdrage. Wij als organisatie zijn onze sponsoren daarom ontzettend dankbaar dat zij ieder op een bepaalde manier een steentje bijdragen.

Wij bedanken de ondernemingen en instellingen door hen te vermelden in onze sponsorlijst. Wanneer u ons een digitale versie van een logo aanlevert en de eventueel bijbehorende link, gebruiken wij volgens “de sponsornormerig uw logo en gegevens via de publicatie middelen die beschreven staan in de “toelichting sponsor”.

Publicatiemiddelen die wij tot onze beschikking hebben, bestaan uit:
Vermelding van bedrijfsnaam of logo in de Schaapskooi.
Vermelding van logo op de fotopresentatie tijdens de avond.
Vermelding van logo op de lichtkrant van website (elke pagina).
Vermelding van logo op ingerichte pagina van website(met hyperlink).
Wilt u misschien sponsor worden van deze mooie en gezellige dag, klik dan hier.

Of “download de sponsorovereenkomst” en vul deze zo ver mogelijk in verzend deze naar het bijgesloten postadres.

© 2024 - gertruiter.nl